Predikant

 De predikant is Ds. Jurrian Oosterbroek

 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Oosterbroek3

Op 01 december 1980 ben ik geboren in Opperdoes (bekend van de lekkere aardappel!), als tweede zoon in uiteindelijk een gezin met vijf kinderen. Daarna verhuisden we naar Harderwijk en later naar Zierikzee. Vanuit Zierikzee ben ik eerst in Kampen en later in Apeldoorn gaan studeren en ook wonen. Daarna ben ik getrouwd met Erna en zijn we in Meppel gaan wonen en nog iets later in Ruinerwold.  We hebben drie kinderen: Thomas, Isa en Linde.

Na een aantal jaar les gegeven te hebben op een school in Meppel (Latijn, Grieks en Godsdienst en wat aanverwante taken) ben ik in 2014 predikant geworden in Kantens, een klein plaatsje in de kop van Groningen. Daarvoor en daarnaast heb ik in verschillende gemeentes in het Noorden wat hand- en spandiensten verleend.

Hobby's heb ik teveel. Ik houd van lezen, klussen, mountainbiken, snowboarden, tuinieren in de moestuin en nog veel meer.

Het lijkt me mooi om samen met de gemeente elke week opnieuw gevoed te worden uit het woord van God. Ik denk dat mijn rol als predikant is om dat woord duidelijk uit te leggen en om dat dichtbij mensen te brengen. In de gesprekken met u en jullie hoop ik vooral te luisteren naar de dingen die je tegenkomt in je leven en hoe het geloof in God daarin een rol speelt en het Woord van God de weg wijst.

Foto's bevestigingsdienst en ondertekening

bevestiging1

bevestiging2

bevestiging3

bevestiging4

bevestiging5

Image
De Ketting 20, Dronten 0321-318084 Zie contact