user_mobilelogo

Agenda

button durftevragen

Alpha1Vanaf woensdag 15 september 2021 bieden de kerken van Dronten de jaarlijkse Alpha cursus aan in basisschool Het Zuiderlicht. Een cursus om het christelijk geloof te onderzoeken, je geloof te verdiepen of woorden te geven aan wat je gelooft. Voor informatie en kennismaking wordt op woensdag 8 september om 19.00 uur een informatieavond gehouden, ook in Het Zuiderlicht.

Elk jaar organiseren de kerken van Dronten in september de Alpha cursus. In 2020 is vroegtijdig gestopt door de coronamaatregelen maar dit jaar wordt de cursus weer aangeboden. In augustus beslissen we of het mogelijk is om de avond gezamenlijk te beginnen met een maaltijd.

Ontmoeting

In kleine groepen ontmoeten we elkaar wekelijks op 10 woensdagavonden, de laatste avond is op 25 november. Om 19.00 uur leiden we de avond in met een film of spreker en daarna bespreken we dit met elkaar onder het genot van een kop koffie of thee. Om uiterlijk 21.00 uur sluiten we af.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of ken je iemand die deze cursus wil volgen meld dit dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens:

Alpha Dronten

Gineke Fels - Tel: 06 81678449    Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres Het Zuiderlicht: Langstraat 48 te Dronten