user_mobilelogo

Agenda

Gebedssamenkomst
ma 14 juni 2021 19:00 - 20:00
Ds. J. Oosterbroek
zo 20 juni 2021 09:30 -
Gebedssamenkomst
ma 28 juni 2021 19:00 - 20:00

button durftevragen

Wilt je ook iets betekenen voor de allerarmsten in de wereld? Meld je aan bij de Dorcaswinkel!
Ook altijd al graag iets willen doen voor de allerarmsten in deze wereld?· Ook altijd het idee gehad dat je voor deze groep toch niet echt iets kunt betekenen?- Ook niet verwacht dat dit heel dicht bij huis kan?
In Dronten staat aan de Dieze 30 onze Dorcas-winkel. Een kringloopwinkel die gerund wordt door vrijwilligers met ondersteuning van de landelijke organisatie. Er zijn enkele tientallen winkels in het land met allemaal hetzelfde doel, namelijk geld bijeenbrengen om de allerarmsten in deze wereld te ondersteunen. In vele landen biedt Dorcas directe steun. We doen dit uit liefde tot God en onze naaste.

In onze winkel in Dronten kunnen we bij diverse afdelingen best nog wat medewerkers gebruiken. De winkel is open van woensdag t/m zaterdag. Natuurlijk heeft de winkel nu ook nog te kampen met coronabeperkingen, maar we hopen dat deze over enige tijd opgeheven zijn. En ook jij kunt dus wat betekenen als vrijwilliger! Ook als je maar 1 dag(deel) beschikbaar bent, dan ben je van harte welkom. We hebben een enthousiast en gezellig team, maar zouden heel graag wat uitbreiding zien. Het is leuk werk en je steunt er natuurlijk een heel goed doel mee.

Je kunt je via onderstaande email vrijblijvend aanmelden, dan sturen wij je een formulier toe waarop je jouw voorkeuren kunt aangeven. Vervolgens nodigen wij je uit voor een gesprek. We zien uit naar je reactie! Natuurlijk nodigen we iedereen ook uit om gezellig en duurzaam te shoppen in onze winkel. Kijk even op onze website voor meer informatie en actuele openingstijden: www.dorcaswinkeldronten.nl Daar staan ook de dagen en tijden voor de inname van spullen vermeld.

Belangstelling of meer informatie nodig? Even mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.