user_mobilelogo

Update 18-12-2021:
Helaas is Nederland weer in een lockdown beland, met als doel het aantal besmettingen en overbelasting van de zorg te beperken. We willen als kerken deel zijn van de oplossing, en niet het probleem vergroten. Daarnaast willen we ook niet dat de omgeving van de kerk de indruk krijgt dat "Christenen zich nergens iets van aantrekken".

Daarom heeft de kerkenraad besloten vanaf a.s. zaterdag (1e kerstdag) weer volledig over te gaan op online diensten. Dus enkel diegenen die nodig zijn voor het faciliteren van de dienst zijn de komende weken fysiek in de kerk aanwezig. Dat geldt in elk geval t/m 16 januari, aangezien de maatregelen t/m 14 januari van kracht zijn. Verder geldt nog steeds dat activiteiten in de kerk zoveel mogelijk beperkt moeten worden, dus enkel fysiek in de kerk aanwezig zijn als digitaal niet mogelijk is. We zullen ook de zoom-diensten weer in het leven roepen, zodat we elkaar toch kunnen zien en spreken. De link komt dan weer met de liturgie mee de avond voor de dienst.

Mocht u of jij nog vragen hebben, richt die dan aub aan de scriba @cgkdronten.nl.

Op het online systeem "Kerktijd" kunt u zich inschrijven zodat u voor erediensten een uitnodiging krijgt. Zie hiervoor de onderstaande link.